Home‎ > ‎

Nieuws

Nieuwe website -> www.basisschooldeachtbaan.nl

Geplaatst 6 nov. 2018 02:16 door Nadine van der Heijden

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website waarop u alle up-to-date informatie over onze school kunt vinden: www.basisschooldeachtbaan.nl 

Per 1 augustus 2019 gaan wij fuseren met basisschool KlimWijs. Het komende schooljaar zullen wij onze nieuwe schoolnaam, basisschool De Achtbaan, al gebruiken. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe website bij! Neem snel een kijkje en zie waarom basisschool De Achtbaan het leukste spilcentrum van de wijk wordt, waar ontmoeten en ontwikkelen centraal staan! 

In Memoriam Carla van den Heijkant

Geplaatst 12 jun. 2018 02:38 door Gunterslaer Informatie   [ 12 jun. 2018 02:44 bijgewerkt ]

Carla van den Heijkant
1958-2018


Op zondag 10 juni 2018 is Carla van den Heijkant, voorzitter College van Bestuur van SKPO, na een kort ziekbed, in haar vertrouwde thuisomgeving te midden van haar dierbaren, in alle rust op 60 jarige leeftijd overleden.
 
Vanuit haar achtergrond als orthopedagoog, heeft haar professionele loopbaan steeds in het teken gestaan van het bieden van kansen aan álle kinderen. Dat was haar passie.
 
Tijdens haar werk bij achtereenvolgens De Widdonck, De Rungraaf, Fontys OSO en later als bestuurder bij SKPO, verloor zij de bedoeling van haar opdracht, goed onderwijs voor elk kind,  nimmer uit het oog. Vanuit die visie en passie en vanuit haar leiderschap, verbond zij partijen om gezamenlijk de krachten te bundelen en maakte zij zo het verschil.  
 
Wij herinneren Carla als een betrokken, inspirerende en verbindende collega en bestuurder. Zij liet geen gelegenheid voorbij gaan om haar trots op SKPO en haar medewerkers uit te dragen.
 
“Het gemis dat we haar moeten loslaten, en alles wat we van haar missen, zullen we voor altijd vasthouden.”
 

Onderwijshuisvesting Achtse Barrier

Geplaatst 13 okt. 2017 06:38 door Gunterslaer Informatie   [ 13 okt. 2017 06:41 bijgewerkt ]

Zie hier de link naar de website van eindhoven.nl met daarop de informatie over onderwijshuisvesting in Achtse Barrier. Onder het kopje ‘waar vind ik meer informatie’ staan o.a. de al eerder gedeelde factsheet en een document met vragen & antwoorden. Verder staat hier het document met de antwoorden op de vragen die tijdens de eerste informatiebijeenkomst Gunterslaer/Klapwiek zijn gesteld.


Naamloos

Geplaatst 18 aug. 2016 01:36 door Basisschool Gunterslaer   [ 21 sep. 2018 02:29 bijgewerkt door Gunterslaer Informatie ]


1-4 of 4